Vaikka blogi päivittämättä onkin ollaan me liidelty. Viimeksi omissa kisoissa sitten napsahti se kauan odotettu sertti ja menolippu kolmosiin! Itse asiassa me tehtiin hyvä rata jo hyppärillä mutta onnistuin tuusaamaan ohjauskuvioissa niin että Laki ensiksi juoksi pussikankaan yli (jota tuomari ei kuitenkaan tulominnut hylylksi) ja sitten hidasteltiin kepeille menossa ihan turhaan. Siltä radalta saatiin 1,6 sekkaa yliaikaa mikä ei minua kuitenkaan harmittanut sillä hyppärinollalla emme olisi sitä serttiä kuitenkaan saaneet. Videolta näkee kuinka monessakin kohtaa oltaisiin voitu sekunteja nipistää ajasta pois...

Agilityradalta sitten se nolla tuli. Kokonaisuutena rata meni ihan sujuvasti mutta ei samanlaisella draivilla kuin treeneissä kuitenkaan. Itseä jäi silti harmittamaan se että laki ei edelleenkään pysähdy kontakteille kisoissa. No jos se ei tee virheitä niin eihän se haittaa mutta voiko tähän luottaa ikuisesti? Nopeampihan se olisi jos sen ei tarvitsisi pysähtyä... Tässä rata katseltavaksi: http://youtu.be/DKOpaOw6L7c .

Mutta treenit on menneet hyvin ja huonosti. ACE:n kurssilla tahkottiin pakkovalssia, Laki kun ei tule mun käteen niin eihän se tule esteen taaksekaan käteen. Tätä samaa tahkottiin sitten omissa treeneissä mutta ,kuviona oli vaan sylkkäri. No nyt luulen että tätä on tahkottu niin että alkaa jo onnistua. Sitä käteen ottamista on vaan treenattava säännöllisesti makupalan kanssa jotta se ei unohdu. ACE:n kurssilla oli taas mukana myös se pujottelu jossa on putki ihan lähellä... ja olipa se taas vaikea. Mulla meinasi pinna palaa kun koira rikkoi koko ajan pujottelua, mutta tajusin sitten että siitä putkestahan se johtui ja kun menin auttamaan ihan lähelle, alkoi tämäkin homma sujua. Viime viikon ryhmätreeneissä Laki olikin sitten aivan loistavalla asenteella menossa mukana ja leieröintiä treenatessa se vaan paransi menoaan koko ajan. Mutta ne linjat, ne linjat... kun vaan aina muistaisin että se pitää ajoissa linjata tai muuten se painattaa ohi, tiukat käännökset ei onnistu ainakaan vetämällä silloin kun ollaan vauhdissa. Riippumatta siitä mitä kouluttaja sanoo ;)