Lakin kanssa Noukan nurtsilla. Tällä kertaa Laki sai treenata vasta Letun jälkeen, mutta annoin sen ensin vapaana haistella meidän jälkiämme eikä se sitten niitä enää halunnutkaan tutkia.

Seuraamista. Ihan hyvää. Lakille vielä jotkut häiriöt tuntuvat olevan pahoja, tai sitten se ei vaan keskity tarpeeksi. En kuitenkaan huomauttanut pienestä vilkuilusta vaan keskityin itse palkkaamaan hyvistä kontaktinotoista, ja huomautin vaan jos meinasi jättää seuraamispaikkansa - pari kertaa käännöksessä näin kävi. Pääsääntöisesti kuitenkin erinomaista seuraamista. Yritin nyt tietoisesti heiluttaa vasenta kättä paljon enemmän, eiliseltä videolta näkee kunka käsi on vieläkin "vammainen" vaikka en enää makupalalla houkuttelekaan.

Koska seuraaminen perussellaisena alakaa olla kunnossa, alettiin nyt vääntää niitä täyskäännöksiä vasemmalle. Ja juu, ei onnistu. Jos yritän tehdä ikäänkuin kaksi vasemmallekäännöstä perätysten, käännöksestä tulee iso uu.. ja siltikin koira on poikittain vielä kun pitäisi jo jatkaa eteenpäin. Mielenkiintoista on kuitenkin se, että jos annan käsimerkin (pyöräytän rannetta vähän ulospäin koiran pään päällä), Laki vippaa takapäänsä heti oikealle eli tekee niinkuin käännöksessä kuuluisikin. Yhdistäisinkö tähän nyt suullisen vihjeen (Letullahan olen sellaista käyttänyt) ja yrittäisin sen jälkeen häivyttää käsimerkin? Ehdotuksia?

Sitten luoksetulon eteenistumisia. Muutama hyvä, muutama haaheltava. Pitää nyt tosiaankin tehdä niinkuin Salme ehdotti, eli pakata takataskuun se megapalkka. Meillähän on nyt taas NEUta pakkasessa, joten sitä vaan purkkiin...

Noutokapulan pitoa 600-gramaisella. Oli oikein hyvä, ja liikuimme niin että minä peruutin, Laki tuli hyvin eteen ja tarjosi aktiivisesti kapulaa. Vielä vaan lähemmäs saisi tulla.

Lopussa vähän heiteltiin ja taisteltiin pallolla.