Haapaniemen pallokentällä. Päivän aikataulu meinasi pettää totaalisesti mutta pakko oli kentällä käydä koska huomisesta en ole varma ehtiikö mitään kun olen aamuvuorossa.

Aloitin taas noudolla, jalka kupissa-tyylillä. Ja juu, tämä tuntuu toimivan :) Pari toistoa vaan ja molemmilla kerroilla Laki lähti heti kapulan suuhun saatuaan laukalla takaisinpäin!

 Seuraamiskuviot. Miniseuraamisia suoraan naksulla, sitten kulmia imuuttamalla. Imuutuksen jälkeen taas naksutuspätkiä ja Lakin paikka oli nyt taaempana kuin alussa.

Väliin liikkeestä istumisia käsiä heiluttamalla ja palkkaa heittämällä ja nyt osasin itse tehdä sen oikein, ainakin luulen niin. Tämähän on vähän hankala liike yksin treenata kun en näe mitä koira tekee mutta ainakin se oli istumassa kun sitä katsoin.

Sitten taas seuraamista nyt vähän pidempinä pätkinä ja niissä mukana käännöksiä. Pääsääntöisesti hyviä, muutaman kerran Laki "harhautui" liian eteen mutta se piti koko ajan hyvää kontaktia ja oli aktiivinen.

Lopuksi paikkamakuu n. 3 minuuttia. Olin välillä selin välillä kasvotusten. Jättötilanteessa Laki meinasi kerran lähteä mukaan mutta sitten kun pysyi, oli hyvin rauhallinen koko ajan.