Omat kisat Pohjanlammen koululla. Molempina päivinä kaksi rataa josita sunnuntain viimeinen rata oli joukkuekisa. lauantaina tuomarina Leena Rantamäki-lahtinen ja sunnuntaina Elina Hannikainen.

Lauantain radoilla oli "ahdasta" eli esteitä oli sijoiteltu hyvinkin lähekkäin ja siksi ohjauslinjat olivat erittäin tärkeät.  Tähän kun lisätään se että laki ei osaa ohjautua jos mä en liiku niin vaikeaa oli. Ekalta radalta tulikin hylky kun odotin paikallani (!) koiraa putkesta viedäkseni sen pujotteluun, mutta Laki putkesta tullessaan lukitsikin juuri hypätyn muurin. Yritin jatkaa mutta laki ei enää suostunut aloittamaan pujottelua oikein niinpä juoksutin sen pois radalta.

Toisella radalla sitten ennakoin itse U-käännöstä hidastamalla vauhtia ja Laki lukitsi putken jota ei kuulunut mennä. Sain kuitenkin huudettua sen takaisin mutta kieltovirhehän tästä tuli ja aikaa kului paljon. Loppuradan mentiinkin sitten tosi mielessä tarkasti ja lujaa, tuloksena vielä joku rima ja kontaktivirhe sekä se yliaika kiellolta... 

Sunnuntain radat olivat väljemmät ja niinpä ne sujuivatkin meiltä paremmin. Aamun kisassa A:n alastulokontaktivirhe ja jälleen rima mutta sijoitus neljäs, eli ilmeisestikään rata ei ollut helppo! Iltapäivän kisa oli joukkuekisa joka toi ihan erilaisen jännityksen kuvioon kun piti seurata joukkuetovereiden menoa ja omaan suoritukseen piti lisätä pikkusen varmistelua että tulos saadaan aikaiseksi. Niinpä pari käännöstä meni törkeän pitkäksi mutta ainoana virheenä kuitenkin A:n alastulokontakti eli vitonen.

Mukavat kisat, Laki osoitti olevansa kyllä ihan valmis vaikeammillekin radoille ja vauhtikin näyttää riittävän kun virheitä ei tule mutta noita kontakteja täytyy kyllä treenata!