Leirillä jonkinmoinen pk-koekipinä iski minuun ja intouduin kokeilemaan pk-tottiksen juttuja Aholaidan kentällä:

Seuruu oli oikein hyvää kuten yleensäkin. Jättöliikkeissä sensijaan tuli virheasentoja. Mitä ihmettä? Aina kun ollaan treenattu tokoa, asennot tulee aina oikein? Mitä minä nyt tein eri tavalla jotta sain väärät asennot? Jotain sellaista millä olen ennenkin saanut nimenomaan pk-tottikset koiriltani pilalle... Tätä täytyy funtsia kunnolla.

Luoksetulo. Ekalla kerralla Laki selvästi odotti pysäytyskäskyä ja vähän himmaili vauhtia, sitten myös eteenistuminen oli vino ja väljä. Toisella kerralla jo napakampi sekä vauhti että asento.

Estenoudot 700-grammaisella. Otin varman päälle ja autoin koiraa juoksemalla sen kanssa kohti hyppyä ja auttamalla äänellä sen takaisinpäin. Menohyppy ilmava mutta paluuhyppy ponnistaen. kapula jäi aika lähelle estettä, pitänee kiinnittää huomiota heittoihin! A-estenoudossa kannustin myös enemmän kuin on sallittua, tässä ei mitään ongelmia.

Onneksi syksyn pk-koekalenteri näyttää hyvin tyhjältä, ei tule kiusausta ilmoittaa koiraa kokeisiin kun se ei ihan ole koekunnossa. Mutta ehkä keväällä?