KN:n kanssa Aholaidassa. Teemana taas "hihna narikassa".

Seuraaminen oli oikein mainiota heti alusta alkaen. Jos Lakin katse vähän herpaantui, otin sivuaskeleita tai käännöksiä ja kyllä Laki heti korjasi ja muutenkin oli mukavan aktiivinen.

Noutoja. Tasamaanouto ensin, ihmeellisen laiska suoritus, sekä meno että tulo ravilla. Ei kuitenkaan varastanut ja kapulan käsittely hyvää.

Hyppynoutoon Laki lähti myös laiskasti eikä sitten kyennyt hyppäämään. Autoin vähän liikkumalla itse esteelle, näin saatiin ehjä suoritus. A-estenouto meni ihan hyvin, siinä kun ei varsinaista vauhtia tarvita.

Eteenmeno lopuksi, KN kävi salaa viemässä makupalapurkin. Ekalla lähetyksellä Laki vaan haahuili eikä ollut menossa ollenkaan, sitten otin alusta ja oikein kädellä osoitin oikeaa suuntaa. Nyt meni ihan hyvin suoraan ja laukalla - ei kuitenkaan Lakimaisesti lujaa. Toinen kerta meni paremmin mutta paras terä tästäkin puuttui.

Outoa on tuo käytös, toisaalta Laki oli ihan innoissaan tekemässä töitä mutta vauhtia ei sitten halunnut ottaa? Täytyy tarkkailla olisiko joku paikka vähän kipeä. Nyt ei ollut edes niin kuuma kuin tässä muutamia päiviä on ollut.