Letun treenien jälkeen otin Lakin ryhmäpaikkamakuuseen. harjoiteltiin ensin sivulle - alas jumppaa välittämättä viereisten koirien tekemisistä. Laki teki tämän vallan mainiosti, vain kerran se ennakoi käskyä mutta silloinkin se vaan ennakoi, ei kuunnellut toisten käskyjä. Muutaman kerran se haukahti kun alkoi vaatia palkkaa usean palkattoman toiston jälkeen, haukahdus tosin tuli vasta sitten kun se jo oli tehnyt tehtävänsä eikä "vastaväitteenä". Lopuksi reilu minuutti yhteispaikallaoloa me ohjaajat näkösuojassa. Ei ongelmia kenelläkään :)

Seuraamista vähäsen ja jättöliikkeet. Seuraaminen oli ihan ok, jätöt muuten mutta istuminen toosi hidas.  En nyt kuitenkaan yritä puuttua siihen, ehkä se rutiinin myötä nopeutuu. Luoksetulossa jäi vähän kauas.

Lopuksi kiipeiltiin A-estettä edestakas. Laki kyllä tarvii tähän paljon toistoja, vaikka se helposti tuosta meneekin niin joka kerta sillä on vähän eri askellus eli ei ole vielä selkäytimessä kiipeäminen. Siitähän se Pieksämäen erilaisen esteen vaikeuskin johtui. Pari hyppyä myös, joskin Laki ponnisti iloisesti esteestä lisävauhtia...