Laukaanteiden välissä, ukkosta ilmassa ja satoi. Koko ajan. Kuitenkaan treenimme aikana ei jyrähdellyt, mikä sinänsä oli harmi koska sitäkin pitäisi päästä harjoittelemaan.

Maalimiehiä oli käytössä kaksi. Alueelle mentiin etureunaa pitkin ja näytin Lakille mennessämme kun oikeanpuoleinen maalimies meni metsään. Vasemmanpuoleinen oli mennyt jo valmiiksi, ja se otettiin ensin, hei-huudoilla. Koska Laki varsin kiihtyneesti himosi vaan taaksepäin jääneelle maalimiehelle, otin kolme hei-huudatusta. Sitten lähetin, ja sekunninsadasosan luulin että Laki sittenkin kääntyy vielä ympäri, mutta ei, se ilmeisesti vaan etsi paremman reitin laskeutua jyrkähköä rinnettä alas. Tosi pian löysi maalimiehen.

Toinen maalimies otettiin ilman apuja. Tässä jännitysmomenttina oli se että juokseeko Laki alueelletulomme suuntaan, sinne missä viimeksi näki tätä maalimiestä, mutta ei. Se paineli suoraan lähettämääni suuntaan, ja alueen takarajalla lähti etenemään laatikkomaisesti, olin jo varma että sen on ohittanut maalimiehen mutta silloin alkoi iloinen kehuminen kuulua! Mahtavaa!

Vasemmalle otettiin klassinen viuhka. Koska vasemmalla oli "huntta" ei nähty mihin asti maalimies meni, mutta vieläkään Laki ei mennyt sinne missä oli ottanut viimeisen näköyhteyden vaan eteni lähetyssuuntaan suoraan. Sitten se oli joutunut hieman työskentelemään taaksekinpäin mutta se ei tässä vaiheessa haittaa, pääasia että maalimiehet löytyy nopsaan!

Viimeiselle oltiin suunniteltu hei-huudot, mutta Lakilla oli niin kova veto päällä kohti metsää että lähetin ilman apuja. Jälleen loistava pisto ja kiinteässä piilossa lymynnyt maalimies löytyi heti.

Tämä alkaa näyttää jo liian hyvältä ollakseen totta :)