Lakin tokat "hakutreenit". Nyt oli jo jonkinlainen suunnitelma mitä tehdä, toteutus sensijaan... nooh...
Olin siis ajatellut että maalimiehet yksi kerrallaan ensin leikittävät pentua, sitten juoksahtavat metsän puolelle jonne pentu kirmaa perästä, sitten palkkaus nameilla na lelluttamalla niin että laki saa oikein riehaantua ja kiipeillä maalimiesten sylissä. Ajatuksena oli luoda tunnetilaa iloinen, vauhdiskas tilanne ja koira saa olla röyhkeäkin.

No, ensin tietysti meni pieleen se, että Laki ei niin vaan leikkinytkään vieraiden kanssa - olisihan minun tämä pitänyt tietää. Kyllä se meni heti ihmisten luokse, mutta sen näköjään pitää ensin "ottaa tilanne haltuun" ennenkuin se vapautuu leikkimään. Joillakin malimiehillä se kuitenkin vähän saalisti.

Seuraava ajatuserhe oli tuo peräänjuoksu: Lakin mielestä oli ihan sama meneekö se metsään juosseen henkilön perään vai alkaako tekemään tuttavuutta keskilinjalle jääneiden kanssa. Tässä maalimiehet siis joutuivat kutsumaan Lakia.

Loppupalkkaus kaikilla maalimiehillä sitten sujuikin hyvin, toivottavasti Laki ei kovin monia sormepäitä purrut verille sen verran hanakasti se napsi juustot ja lihapullat pieneen suukkinsa. Ja kiipeli maalimiesten päällä ja innostui lelluttamisesta.

Seuraavaksi kerraksi pitää tehdä vielä parempi suunnitelma, joskin treenikaverit minua rauhoittelivat ettei 9-viikkoisen kanssa nyt niin ihmeitä pidäkään odottaa... Positiivista tässäkin treenissä oli se, että Laki meni kaikkien luokse aristelematta ja oikean kohteen bongattuaan myös innoissaan. Maalimiehiä oli kuitenkin yhteensä 5 eri ihmistä joista joku taisi mennä kaksikin kertaa.