Kodin Terran parkkiksella (asfaltti).

Seuraaminen ei taaskaan meinannut luonnistua ollenkaan. Mutta kun laitoin Lakin hihnaan, muuttui ääni kellossa. Toisaalta mua ärsyttää että meistä on tullut hihnariippuvaisia kun ei sitä hihnaa saa kuitenkaan kokeissakaan pitää, mutta toisaalta on aika tärkeää että treeneistä saa onnistumisfiiliksiä sekä itselle että koiralle. Silloin siitä tulee kivaa, molemminpuolin.

Jättöliikkeet kaikki läpi, ensimmäisellä istu-käskyllä ei taaskaan istunut. Nyt en antanut toista käskyä vaan menin vähän koiraa moittien takaisin ja aloitin alusta. Nyt ei ollut mitään ongelmaa kun ei muissakaan asennoissa.

Luoksetulon eteenistumista. Yritin saada Lakia tiiviimmäksi ja siinä onnistuinkin aika hyvin, tosin se aukoi suutaan ja hamusi mun liivin etumusta tullessaan lähemmäs joten saapas nähdä jääkö sille tuollainen tapa. Korjailuista ja tiivistämisistä huolimatta Laki pysyi koko ajan suorana, siitä olen erittäin iloinen.

Kauko-ohjausta lopuksi. Se istumaan nousu tuntui taas unohtuneen... sillä tavalla sain onnistuneita suorituksia että ensin hetsasin makupalalla, sitten makupala piiloon ja käsky. Ehkä Lakille pitäisi rakentaa tämä lähietäisyydeltä kokonaan uusiksi aivan kuten Letulle nyt teen.