Killerillä, nyt siellä agihallin rakennustyömaan vierellä, itsekseni. Ennen koiran autosta ottamista ammuin taas kaksi laukausta, ihan auton vieressä ja auton ovet selällään. Laki tuli autosta kuitenkin (taas) ihan normaalina ulos, vähän katseli ympärilleen. Ehkä ihan ensimmäisen sivulletulon oli vähän epävarma, sitten seuruussa jo ihan täysillä mukana.

Seuraamisessa melkeinpä vain suoraa ja täyskäännöksiä ja pysähdyksiä. Tarkkana ettei vire laske ja paikka pysyy hyvänä. Ilman hihnaa, onnistui hyvin.

Nouto kerran, oli niiiin hyvä.

Luoksetulon stoppia pari toistoa, nyt onnistui kaukanakin pysähdys! 

Kaukoja. Ennakointia alasmenoissa mutta nousut yhdestä käskystä.

Maahanmenoja koira vapaalla. Kyllähän se menee maahan kun huomaa mulla nakit käsissä. No, olipahan innokas ja aktiivinen :D

Välillä Laki oli autossa mutta kun makkaroita jäi yli, otin sen vielä uudelleen ja harjoiteltiin eteentuloja ja sivullesiirtymisiä. Sivullesiirtymisethän oli viime kokeessa vajaita ja ne on olleet niitä meidän parhaita liikkeitä aiemmin. Nyt kun laki meinasi jättää vajaaksi, riitti etät katsoin sitä niin jo korjasi. Eikä tarvinnut montaa kertaa edes katsoa, tässäkin Laki oli tosi aktiivinen ja yritti kovasti.