V-landialla oli osallistujakato, ja meidän ryhmäläisiä oli paikalla huikeat neljä! No, ei tarvinnut jonotella esteille.

Ensiksi otettiin pujottelua niin että apuohjaaja oli palkkaamassa. Kokeilin päästää Lakin irti. Ensiksikin se aloitti väärin, sitten se lopetti kesken kun oli niin kiire palkalle. Alkuvirheen sain kyllä korjattua laittamalla liinan toka keppiin kiinni, mutta loppuun asti saatiin laki pujottelemaan vasta kun apuohjaaja siirtyi reilusti sivuun pujottelun oikealle puolelle. No, hyvä näinkin, vielä tarvitaan paljon harjoitusta ennenkuin este on "valmis". Vauhti oli kyllä hyvä.

Sitten keinu. Koska tiesin että eka kerta menee ongelmitta mutta toisella Laki yrittää sivusta pois, pyysin apuohjaajaa tokalle kerralle kävelemään koiran vierellä. Näin onnistui hienosti, koiraa ei tarvinnut fyyisesti tukea ainoastaan kävellä molemmin puolin vieressä.

Puomi. Makupala-alustan kanssa meni hyvin (koira irti) mutta ilman alustaa Laki alkaa himmailemaan alastulolla ja pysähtyy liian aikaisin. Mietittiin olisiko tässä yhteyttä tuohon keinuun?

Lopuksi päivän varsinainen harjoitus: kaksi hyppyä ja putki, koiran juoksulinja S-mallinen. Kuulosti ja näytti helpolta mutta toteutus... ensiksikään en muistanut että Laki ei osaa lukea ohjausta, sitten en muistanut että se liikahtaa hivenen nopeammin kuin Lettu. No kunhan ohjaajan tekemiset saatiin kohdilleen onnistuttiin sekä valssaamaan että mäkelöimään (kiire tuli) ja periaatteessa takanaleikkauskin onnistui kun kouluttaja "sattui" seisomaan sopivala kohden "houkuttelemassa" koiraa.