Noutokapulan otto on edistynyt siten, että Laki nostaa kapulan jo ilmaan. Musta vaan alkaa tuntua siltä että tällä tavalla saan sen opetettua sylkemään kapulan ilman lupaa? Mietinkin että liittäisin tämän nyt edessä istumiseen jolloin pääsisin paremmin kontrolloimaan milloin kapula irtoaa.  Jannica tai joku muu joka on sheippaillut, voisi antaa konkreettista neuvoa..

savusaunan pellolla otettiin tänään tuota kapulatreeniä ja lisäksi kaksi eteenmenoa. Eka meni hienosti oikein rynnistäen, mutta tokalla matka oli ehkä yllättävän pitkä ja puolessa välissä laki hidasti ja vilkuili taakseen (minua siis). Jatkoi kuitenkin kupille asti joten en enää toistanut. Annan se vieläkin karata jotta hinku palkalle olisi suuri.

Iltapäivällä päästiin taas bussiajelulle kun auto meni taas huoltoon. Nyt bussi olikin vanha jossa oli kapeat ovet ja korkeat rappuset (aikaisemmin oli sellainen matalalattiabussi) mutta Laki oikein bussikonkarina ponkaisi mun edellä sisälle. Käytös bussissa oli oikein hienoa, kotitiellä "vähän" veti hihnassa...