OiIkarin suunnalla oltiin, alunperin meillä piti olla isohkot treenit mutta porukkaa oli karsiutunut ja lopulta treenittiin kolmisin. Niinpä suunnittelemani pitkähkö pistotustreeni piti muuttaa, laitoin alueelle kaksi maalimiestä ennalta määräämättömiin paikkoihin ja aloitin etsinnän.

Ekaksi lähetin lakin vasempaan etukulmaan. Se upposi sinne hyvin ja etsi siellä pusikossa tovin ja tuli sitten itsenäisesti sopivasta kohtaa pois. Seuraavaksi oikea etukulma missä oli umpipiilo. Laki oikaisi kulman ja lähti etenemään aluetta. Näin että se meni aika pitkälle ja kun se katosi mäennyppylän taakse arvasin että se on saanut hajun takakulmasta. Ja kohta sieltä alkoi haukku kuuluakin, mutta toiselta puolen! Laki oli siis edennyt alueen loppuun ja vaihtanut keskilinjan yli puolta. No menin hakemaan koiran ja lähetin uudelleen melko samalta kohtaa kuin mistä olin ollut ottamassa koiraa muka vastaan. Ja siellähän se toinen maalimies olikin, hyvin syvällä, siksi Laki oli juossut ekalla kerralla ohi. 

Molemmat maalimiehet haukuttivat niin kauan että ehdin paikalle ja annan luvan palkata. Vähän Laki piti haukussa takoja kun lähestyin mutta haukku oli silti pontevaa ja kuuluvaa. Motivaatiota löytyy :) mutta tuo keskilinjan ylitys on vähän huolestuttavaa. Eihän se sitä ylittelisi jos näköyhteys säilyy mutta nuo sen etsintäalueet on melko laajat...