Tottistelemassa Killerillä. Aloitin leikkimällä verkkopallolla, tästä laki oli ensin vähän ihmeissään mutta innostui sitten, tykkäsi vetää palloa jolloin mun sormet oli kyllä vaarassa.

Seuraamista ensin. kertaakaan ei tarvinnut huomauttaa vaan Laki oli koko ajan hyvin mukana. Nyt tehtiin taas (myös) täyskäännöksiä, edelleen hitaasti mutta varmasti.

Luoksetulon eteenistumisia. Tietoisesti vältin nyt kädellä ohjausta mutta kiristin ihan pikkuisen hihnaa jolloin Laki tuli lähemmäs. Monta hyvää, suoraa ja tarpeeksi tiivistä eteenistumista. Viimeisestä sitten sivulle siirtyminen, taas vähän hidas sytytys mutta sitten hyvä käännös.

Noutokapulaa pideltiin myös. 700 grammaisessa ei ollut tänän mitään ongelmaa, hyvä ote ja luovutusasentokin on lähentynyt. Kokeilin sitten peko-kokeita ajatellen miten monitoimityökalu nahkakotelossaan pysyy suussa... no eihän se pysynyt varsinkaan, kun salme hurautti autollaan viereen. Lakin oli pakko käydä Salmea moikkaamassa, sitten otin taas eteen istumaan ja laitoin työkalun suuhun. Eka kerralla pudotti, sitten varmistin pysymisen pitämällä leuan alta kiinni, ei tuo mitenkään muklannut eikä yrittänyt pois tilanteesta.

Ihan jees pikku treeni :)