Noukassa, mätsärin jälkeen päästiin vähän reenailemaan ihan kehänauhojen kanssa. Lisähäiriönä oli megakova tuuli ja lumisade :/

Laki ei ollut moksiskaan kehänauhoista, ei tuulesta eikä lumisateesta. Tai, no ehkä sen verran että oli yliaktiivinen eli seuraamaan lähdöt olivat singahduksia kolme metriä eteenpäin. No, otin kahden-kolmen askeleen seuraamisia ja sitten pysähdyksestä palkka, ja alkoihan se rouva keskittymään ihan mukavasti. Paljon käännöksiä ja muutenkin vähän tokomaista piiperrysseuraamista.

Yksi liikkeestä maahanmeno - vähän hidas mutta meni kuitenkin etupää edellä.

Kake. kaksi kertaa pelkkä ensimmäinen istumaan nousu, koiran luokse palkkaamaan. Sitten kokonainen sarja kehuen kaikista vaihdoista. Välimatkaa n. 6 metriä ja kaikki sujui niinkuin pitikin :)

Luoksetulon eteenistumisia. Istui kerta toisensa jälkeen mun vasemman jalan eteen, joskin siinä suoraan. En käsitä miksi, sillä jos yritin käsillä ohjata, peppu jäi sinne vinoon vaikka etupää suoristui. Ehkä tuuli työnsi koiraa tai jotain?

Ryömimistä lopuksi. Hyvin pienellä käsiavulla, metrin, parin pätkiä. Etupää pysyi hyvin alhaalla mutta välillä peppu nousi. Eteneminen kuitenkin nyt suoraan eteenpäin eikä kaartaen niinkuin monesti on tehnyt.