Ajoharkkaradan kentällä. Seuraamista, jossa nyt yritin hiertää niitä täyskäännöksiä. Muutama jo onnistuikin kohtalaisesti: ei Laki säpäkästi käänny mutta nyt mun ei tarvinnut sovitella askeleitani vaan pystyin kävelemään käännöksen läpi tasaista vaikkakin rauhallista vauhtia, eikä käännöksestä tullut uun mallinen. Muuten seuraaminen tutun hyvää :)

Liikkeestä istumisia. Ihan ekan istumisen Laki seisoi. Luulen että itse hihnalla häiritsin sitä sillä se seisoi jalat "nipussa" kuin olisi ensin aikonut istua. Sen jälkeen useampi istuminen jotka olivat nopeita ja täsmällisiä (sen minkä itse niitä näin).

Liikkeestä maahanmenoja. Juu, putosi kuin kivi ja pysyi siellä.

Luoksetuloja. Otin nämä siten että koira oli "vapaalla". Vauhti ei ollut niin kova kuin oikeassa liikkeessä eikä sitten törmännytkään. Tuppasi istumaan vähän vinoon oikealle (siis koiran pylly siitä itsestään katsottuna oikealle). Otin näitä muutamia toistoja mutta sittenhän Laki alkoi ennakoida niin että en päässyt itse irtautumaan siitä vaan se "liimaantui" mun eteeni... no hyvä niinkin ja sitten se istui jo suoremmassa.