MM:n kanssa Saviolla. MM teki Lakille parinsadan metrin jäljen jossa neljä kapulaa. Jälki kulki osin metsässä ja osin hakkuuaukolla. Oli aika kova tuuli joka tuossa aukolla kyllä tuntui - ja näkyikin jäljestyksessä. Jäljen alku nostettiin n. 10 metrin janalta jossa oli vastatuuli ja Laki hyvin lähtikin suoraan saadessaan selvästi jäljeltä hajun.

Poimiessaan jäljen se kuitenkin lähti takajälkeen. Se tarkasti sitä alle 10 metriä ja palasi oma-aloitteisesti takaisin. Ehkä se haluaa vaan varmistaa ettei alkujäljellä ole esineitä tai muuta mielenkiintoista? Sehän on tehnyt näin tosi usein!

Sitten se lähti jäljestämään aika mukavasti. Reippaasti mutta ei liian lujaa. MM käveli perässä ja kertoi että vähän oikomista tuli kulmissa (jotka oli loivia muutenkin). Kaksi ekaa kapulaa nousi varmasti mutta hakkuuaukolle tullessa Lakin pasmat meni vähän sekaisin ja se hukkasi jäljen juuri kapulan kohdalla. Otin sen kuitenkin takaisin (tätähän en olisi tehnyt jos olisin ollut yksin koska en olisi tiennyt missä jälki oikeasti menee) jakapula nousi ja jatkettiin jälki loppuun mistä se viimeinenkin kapula löytyi.

Osaa se vielä vaikka melkoisen pitkä tauko on edellisestä jäljestä :)