Pönttövuoressa lenkin jälkeen otin kapulan autosta. Kädestä Laki otti sitä suorastaan innokkaasti, ja päätin että nyt on aika sen oppia ottamaan se myös maasta. Usko meinasi kyllä loppua kun Lakia ei tuntunut kiinnostavan homma ollenkaan sen jälkeen kun se kerran vähän siirsi kapulaa, ja ei saanutkaan siitä palkkaa. Kuitenkin, kun välillä tarjosin kapulaa kädestä ihan lähetä maata, ja heti perään toistin harjoituksen tismalleen samassa kohdassa niin että kapula oli maassa, Laki yhtäkkiä tajusi mitä siltä odotin. Ja sehän suorastaan iinnostui! Hurjalla tappoloikalla kapulan kimppuun ja kiinni, ja reipas luovutus.

Tämä oli taasen iso askel. Tosin mitään valmista tässä ei vielä ole, nimittäin heti kun kapula oli eri kohdassa, Laki taas äimisteli että mitä tässä nyt... Sitten kun ihan vahingossa sanoin sille yhdessä välissä että seuraa, se liimaantui vasempaan jalkaani eikä tehnyt elettäkään edes vilkaistakseen edessä makaavaa kapulaa. Edes heittäminen ei saanut sitä irtaantumaan. Jos tämän koiran saa joskus varastamaan noudoissa, voi vain onnitella itseään...

No, olin kyllä megaonnellinen kun saatiin muutama onnistunut heitto - tuo - luovutusketju lopuksi. Joku solmukohta on taas ratkaistu!