Koirakorvessa ekaa kertaa. Laki oli jälleen ihmeissään uudesta paikasta, eikä meinannut innostua leluista ollenkaan. Se siis haluaisi vaan kierrellä paikkoja uteliaasti, ja tuolla kun saa käärmeiden vuoksi olla varovainen... No, nameista se sitten kiinnostui ja tehtiin pari sarjaa hienoimpia eteenistumisia mitä ikinä! Eilinen välipäivä taisi tehdä hyvää ;) Tähän on nyt pakko alkaa liittämään käsky, koska käsiapuja olisi alettava vähentää.

Vaikka sanoin että opetan sille seuraamisen sitten joskus lelun kanssa, oli mun ihan pakko kokeilla sitä imuuttamalla, Laki kun oli niin hyvin namissa kiinni. Tehtiin ehkä kolmen metrin S-muotoinen pätkä, joka meni ihan yberhienosti. Tosin oma selkä on aika kovilla kun Laki on vielä niin pieni...

Sitä leikkiä sitten. Nahkarättiä se kyllä jahtasi, mutta kävi lähinnä sen päälle maate eikä alkanut taistelemaan. Villapintelipalmikko ei kiinnostanut tänään ollenkaan. Mutta lampaanhäntä! Se oli tosi kiva ja sytytti penikan oikein liekkeihin :D Hieman asiaa saattoi auttaa myös se, että laki kävi autossa välillä ja joi vettä.

Eilispäivänä ei tosiaan ihmeitä tehty. Oltiin katsomassa niitä piirinmestaruus pk-kisoja, siellä oli vuorossa suojelu ja yhden viestikoiran tottis. Tuolla viestikoiralla oli vastikään ollut pennut, ja meitä pyydettiin sen tähden sivummalle (laitoin Lakin autoon) kun koira näytti katselevan katsomoon päin... tosin sitten kävi ilmi että sen koiran isäntä istui myös katsomossa. No, sitten myöhemmin Laki tikkasi reiät tuon koiran ohjaajan käteen leikkiessään heidän pentunsa kanssa... juu meidän kiltit ja helpot colliet saivat jälleen hyvää mainosta!

Suojeluosuukienkin ajaksi vein Lakin sitten autoon, kun se piti kovaa pörinää oman lelunsa kanssa, siitähän olisi voinut joku ipo-koira vaikka häiriintyä ;)