Vesisateessa kimppatreenit JK:n ja AA:n kanssa. Aloitimme ilmottautumisella JK:n toimiessa tuomarina ja Senna ja Laki parina. Kyllähän se eilinen episodi näytti olevan mielessä: Laki jätätti ja vilkuili toista koiraa koko ajan. Otettiin useita askelia eteenpäin ihan pari askelta kerrallaan ja palkkasin ahekrasti kun Laki unohti toisen koiran. Eiköhän se siitä, tätä vaan täytyy päästä treenaamaan.

Seuraamisen aloitus koemaisesti: olisin toivonut parempaa kontaktia, muutaman pienen pakotteen jälkeen se kyllä parani. Täyskäännös sellainen kuin se nyt on, takaisinpäin seuraaminen jo hyvää. Henkilöryhmä ihan ok.

Liikkeestä istuminen: Laki jäi seisomaan, annoin uuden käskyn jolloin istui. Kävin 25 askeleen päässä ja palasin, palkkasin vain kehuilla. Liikkeestä maahanmeno hyvä ja nopea, tästä suoraan luoksetulo jossa eteenistuminen vähän vino vasemmalle ja turhan väljä, korjasin asennon ja palkkasin / vapautin edestä.

Toinen luoksetuloharjoitus meni mönkään kun Laki ei jäänyt istumaan vaan hipsi perään, sitten tahkottiin istumista joka nyt jostain syystä tuntuu olevan vaikeaa. Sekä istahtaminen että istumassa pysyminen. Lopuksi kuitenkin otin myös luoksetulon, nyt ohjasin ihan vähän kädellä oikeaan paikkaan jolloin tuli paremmin. Siitä pieni palkka ja vielä sivullesiirtyminen, joka ihan ok (siis sellainen kuin se nyt on).

Nyt pitää lopettaa ainakin vähäksi aikaa tämä kokonaisten liikkeiden harjoittelu ja vahvistaa niitä osasia. Ainakin istuminen ja luoksetulon eteenistuminen vaativat tarkkuutta jo nyt. Niitä täyskäännöksiä ja sivullesiirtymisiä aletaan korjata sitten BH-kokeen jälkeen.