Treenin aloitus noudolla, kun se viimeksikin meni niin hienosti... vaan nyt ei. Kapuloina meillä oli 700 grammainen, kiloinen ja hanska, kaikki se toi ravilla :( Toisaalta, varastamisongelmasta ollaan päästy mistä saa olla tyytyväinen. Hankan noutoa palkkasin leikkimällä hanskan kanssa, sitähän voisi silloin tällöin hyödyntääkin.

Hyppynoutoa kokeilin myös, mutta joku oli raahannut aikki esteet vieri viereen (A-este, metrinen ja 80-senttinen) ja Laki oli ihan pihalla mistä mennä, lopulta se päätti kiertää. Joten sähläämiseksi meni tämä kokeilu.

Seuraamista sitten. Aluksi irti, oli vähän väljää, otin hihnaan ja heti parani. Sitten taas oli parempaa myös ilman hihnaa.

Kaikki jättöliikkeet, kaikki meni hienosti, seisomiseen annoin sen pienen käsiavun ja tein sen vastakkaiseen suuntaan kuin nuo kaksi ekaa.

Luoksetulo jättäen koira istumaan, oli ihan ok, vähän himmasi lopussa vauhtia.

Sivulletulojumppaa. Kyllä tästä on ollut hyötyä, se takapää liikahtaa paljon nopeammin kuin vielä talvella :)

Ryömimistä. Tätä ei ollakaan kokeiltu aikoihin. Laki kuitenkin selvästi muisti mistä on kyse, ja saatoin vetää sitä maassa eteenpäin pelkällä kädellä, ilman nameja siis. Toisella kädellä kuitenkin pitää valvoa takaosaa, se niin helposti pongahtaa ylös. Mutta jos tätä nyt taas harjoittelisi sellaisen kuurin, voisi tulostakin alkaa tulla. Nyt vaan pitää muistaa etten missään tapauksessa liitä tähän maahanmenokäskyä, ettei mene taas paikkamakuuseen jääminen rikki!

Lopuksi leikkiä. Lakia saa jo "heittää" ilmassa niin että se roikkuu patukassa, en nyt tiedä onko se mikään varsinainen saavutus mutta ainakin ne entiset leikkiongelmat on jääneet taa.