Killerillä tokottelemassa KP:n kanssa.

Alkuun vähän "verryttelyseuraamista", aika hyvää vaikka hetkittäin edistikin. Tästä liikkeestä seisominen edestakaskävelyineen kaikkineen, onnistui 110%!

Sitten luoksetulon kimppuun. Laitettiin Lakille liina ja KP liinan päähän pysäyttämään. No, tässähän kävi sitten niin että Laki otti tällit liinasta eli ei ollut ollenkaan alkanut pysähtyä itse. Menin palkkaamaan siihen missä se seisoi, ja palasin takaisin kutusakseni sen loppuun asti. Eipä tuo lähtenyt liikkeelle! Mun piti ihan mennä sen viereen jolloin se ilmeisesti luuli että otan siitä liinasta kiinni. Yritin eri suuntaan ja vaikka miten, mutta liinan kanssa Laki ei enää suostunut juoksemaan. Kun otettiin se liina kokonaan pois, tuli kuitenkin taas ihan vauhdilla. Mutta ne pysäytykset vaan ei nopeutunut yhtään :(

Noutoa. Nyt tietoisesti vähän räpläsin lakin kaulapantaa ennen heittoa, ja niinhän se sitten ei varastanut! Oikein mallikkaat pari noutoa, joskin hieman vino luovutusasento ekalla kerralla.

Kaukot. Ekalla kerralla todella hyvä kokonainen sarja. Sitten taas alkoi jumittaa eikä näussut toista kertaa. Pitikin alkaa toistamaan! No, ihan läheltä sitten saatiin onnistumo.