JATtilassa pitkästä aikaa, olipa ihanaa! Rauhallistakin, vasta yksi ryhmä oli paikalla ja sekin vasta rakenteli ja tutustui rataan.

Ensiksi tottista, 3-kenttä olikin sopivasti raivattu puhtaaksi.

Seuruu, juu ihan hyvä. Paikka pysysi ja vaikka pää vähän pyöri, ei asenne muuttunut.

Liikkeestä maahanmeno. Ei ongelmaa, mutta vinoon meni maahan, tätähän on tehty joskus ennenkin. En kuitenkaan ottanut uusiksi. Otin irrallisia maahanmenoja kävellen itse takaperin, Laki suorastaan innostui näistä.

Luoksetulon alku eli psyäytykseen asti, takapalkka. Erinomainen :)

Hyppy. Tähän muutamia toistoja testaillen eri etäisyyksiä. Kovin lähellä en voi olla sillä paluuhypyssä Laki joutuu sitten asettumaan vinoon eteeni koska hyppy tuo sen liian pitkälle. Esteen takana istumiset onnistui joka kerta kun maltoin odottaa käskytyksen kanssa.

Kaukot. Ekat kaksi vaihtoa ei ongelmaa, kolmannella tartti kaksi käskyä! Tämän jälkeen Laki haukahtikin muutaman kerran jonka takia minä käskytin vielä pari vaihtoa jotka meni hyvin ja kun Laki rauhottui, menin palkkaamaan.

Agijuttujakin kokeiltiin: vähän pujottelua ja pientä ohjauskuviota. Pakkovalssi ei onnistunut ennen kuin otin nakin käteen, ja sen jälkeen ei onnistunut sylkkäri kun Laki jumitti mun käteen. Mutta onneksi on niitä meille helpompiakin ohjauskuvioita joita täytyy ainakin nyt kisoissa käyttää. Myös A:n kontakti otettiin kerran, hienosti pysähtyi :)