Haapaniemen pallokentällä Laki oli tosi innoissaan ja tarjosi heti sivulle tuloa ennenkuin ehdin kunnolla aloittaakaan :) Seuraaminen ensin hihnassa jolla vähän korjailin Lakin paikkaa taaemmas ja tiiviimmäksi, sitten ilman hihnaa, aivan loistavaa! Tämä tehtiin kentällä poikittain.

Sitten otin kenttää pitkittäin jättöliikkeitä, ja mistä lie johtunut, seuraaminen romahti tyystin. Kyllä se nyt mukana kulki mutta ei siten kuin olisin halunnut. En nyt kuitenkaan tätä alkanut korjailemaan koska niitä jättöliikkeitä piti ottaa. Ekalla kerralla hyvä istuminen, hyvä maahanmeno ja hyvä luoksetulo. Sitten takaisinpäin kävellessä seisominen: ekaa käskyä ei kuunnellut ollenkaan mutta uudella käskyllä ja pienellä käsiavulla sitten kyllä seisoi.

Yritin ottaa uutta settiä, olisin siis tehnyt koko liikkeiden sarjan, mutta nyt Laki ei enää osannut istua. Niin, kukahan on aina sanonut että jauhaa ei kannata jos kerralla onnistuu.. kun sitten sain pari säädyllistä istumista megasuurin avuin, luovuin loppuliikkeistä.

Eteenmenoa sitten. Olin vienyt palkkakipon valmiiksi kentän päähän. Ekalla kerralla läpijuoksu, aivan valtavan hyvä, vaikka siis Laki ei ollut nähnyyt palkkaa! Sitten ladattuani uudet palkat menin ylikaukaa lähettämään uudelleen, tämäkin oli suora ja vahva eteenmeno.

Sitten jätettiin purkki lataamatta ja tehtiin eteenmeno maahanmenon kanssa. Laki lähti hyvin, sitten ekalla maahankäskyllä kyllä pysähtyi, mutta maahan taisi mennä vasta kolmannella. Palkka minulta heti kun kyynärpäät osuivat maahan. Sitten yritin uudelleen ilman palkan latausta, Laki ei lähtenyt... sitten kävin viemässä palkan mutta yritin silti pysäytystä, Laki ei totellut... sitten ilman palkkaa, ei lähtenyt, sitten kävin koputtelemassa kippoa mutta en laittanut sinne mitään. Laki lähti, ei pysähtynyt käskyllä, kävi kupilla ja lähti tulemaan kohti jolloin käskin maahan jota se ei totellut... voi tsiisus. IKINÄ EN ENÄÄ treenaa eteenmenoa enempää kuin yhden toiston jos mukana ei ole avustajaa joka huolehtii palkan laittamisesta. NIH!

Vaikka tämä treeni oli aika karsea noin teknisesti, huomaan lakissa pientä muutosta - eikä ihan pientäkään: se tekee innoissaan minun kanssa töitä! Noissa eteenmenojen valmistelevissa osuuksissa kun se meinasi karata ennen käskyä, pieni rykäisy sai sen palaamaan seuramispaikkaan ja voi miten se pyysi minulta lähtölupaa! Ennenvanhaan se olisi vaan mennyt. Sitten kun treenin päälle leikittiin, Laki oli innolla mukana leikissä ja  nyt siitä näkee kuinka se nauttii tästä.