Tottista Haapaniemen pallokentällä JK:n kanssa. Otin Lakin kanssa seuraamista tarkoituksena olla häiriökoirana paikkamakuussa olevalle Ollille, mutta kävikin toisin päin.. Olli ei oikein pysynyt maassa vaan juoksenteli meitä kohti ja ohjaajansa huusi ja karjui sille. Laki oli muutaman kerran lähdössä Ollin perään mutta koska se oli mulla kiinni, ja hihnan kirisyessä se alkoi heti tarjota uudelleen seuraamista. Harjoitus meni siis meidän kannaltamme mainiosti. Seuraaminen oli taasen hienoa, minusta tuntuu että ne istumisetkin olivat ihan napakoita. JK:n ympärillä pyörittiin myös henkilöryhmätyyliin, nämä meni muuten hyvin mutta kerran Laki alkoi järsiä JK:n treeniliivinhelmaa makupalojen toivossa (oltiin siis pysähdyksessä ihan henkilössä kiinni) ja kerran hyppäsi kevyesti henkilöä vasten ihan nopeasti ja palasi heti takaisin ruotuun. Kovin vähänhän tätä onkin treenattu, pitää nyt joka kerta tehdä kun vaan joku muu kentällä on.

Sitten otettiin noutokapula käsittelyyn. Tässä huomasin että kun Laki on noudossa vielä epävarma, se otti häiriötä Ollistakin enemmän. Kapula ei meinannut pysyä suussa eikä Laki ottanut sitä siten kuin se viime aikoina sen on ottanut. Kerran se pudotti kapulan jalalleen, taisi siitä sitten ottaa opikseen eikä enää pudotellut mutta ei kuitenkaan selvästikään nauttinut kapulan pitämisestä. Otin paljon peruutusta (luovutusasentoon tuloa siis) ja menihän se lopulta ihan ok.

Lopuksi leikittiin patukalla, Laki oli vähän kuormittunut tuossa noutokapulatreenissä ja sehän näkyi taisteluleikissä raivoisana puremisena ja murinana. Annoin sen sitten muutaman heiton verran saalistaa patukkaa ja sitten kopiteltiin vaan nameja.