Todellakin, taivaallinen paikka on meidän uusi treenimaneesi Ala-Krekolan tilalla. Maneesi on iso ja valoisa, nytkin vaikka kolme ryhmää pyöri rinnan ei ollut pelkoa että eksyisi toisen tielle. Pohja oli toki maneesimaisen pehmeä mutta kuitenkin tasainen ekä sitä hevonkakkaakaan vielä kauheasti ollut.

Aluksi kokeiltiin "verkotettua" pujottelua a'la Anu. Jooei. Laki ei hamottanut kyseessä olevan pujottelun ollenkaan, se vaan rymysi verkkojen päällä ja loikki niistä yli. Palattiin sitten perinteiseen liinametodiin, ensin olin itse liinan päässä sitten Anu, jolloin minä pystyin sijoittumaan edemmäs. Hyvin meni.

Meillä oli treeninä kolmen hypyn suora (joista yksi oli kyllä muuri) ja Lakille otettiin tämä heti makupalapurkille. Ekalla kerralla se ponnasi muurista ja teki sitten jättiryydloikat tavallisille hypyille... no pari onnistunutta toistoa tähän perään.

Toinen treeni oli "perinteinen" U-treeni: 2 hyppyä, putki ja 2 hyppyä. Aloitettiin putkelta koska arvelin että koko homma voisi olla vielä turhan vaikea kylmiltään, mutta sitten mentiin koko hommakin ihan jees. makupalapurkille tämäkin. Muutaman kerran Laki kyllä kiersi putken jälkeisen hypyn eli se ei tullut putkesta ihan suorana ulos vaan juoksulinja oli kaari. No, itselle tarkkuutta ja koiralle rutiinia, siitä se lähtee.

A, Rengas ja puomi käytiin läpi vaihdellen liina- ja makupala-alusta-apuja (=kolmoisyhdyssana :D ). Laki näyttää oppineen että silloin kun on liina, ei ole makupala-alustaa... siispä laitettiinkin se ylläriksi jospa sillä saisi tuota alastulokontaktilla hidastamista pois. Ne kerrat kun mentiin ilman liinaa akupala-alustalle meni upeasti.