Peko-treeneissä olin ajatellut teettää Lakille jäljen, mutta kun porukassa oli viikonloppuna kokeisiin menijöitä, tallattiin Saviolle ihan kunnon hakurata ja päätin sitten ottaakin hakua. Suunniteltiin neljä viuhkaa, yksitellen.

Ekalla ei mainittavaa, hyvin lähti ja hyvä ilmaisu. Toka maalimies jäikin keskilinjan mutkan takia aika lähelle, ja Laki paineli vauhdilla ohi. Etsi kuitenkin aktiivisesti ja takaisinpäin tullessaan pongasi maalimiehen. Jospa se oppisi myös lähtemään nenä auki.. Kolmas maalimies oli myös melko lähellä mutta tässä kohden oli pusikkoisempaa joten etsimään vähän joutui. Hyvät ilmaisut näilläkin.

Neloselle sitten pitkä viuhakävely ja pidempi myös viive ennen lähetystä. Lakin vire selvästikin vähän laski, ja se alkoi katsella perässä tulevaa, juttelevaa ryhmää. Kävikin sitten heitä moikkaamassa. Yksi lähetys meni pieleen ja Laki lähti aluetta eteenpäin ja olisi kurvannut myös alueen toiselle puolellel ellen olisi kutsunut takaisin. Sitten vähän supatin sille taikasanoja, ja johan lähti taas suoraan ja lujaa. Tämä maalimies oli myös syvällä ja kaatuneiden puiden takana, hyvin laki eteni ja etsi reittiä maalimiehelle, myös hyvä ilmaisu.

Viimeisellä maalimiehellä ollessamme maalimies (PT) myös leikitti Lakia, ja kyllä se alkoi heti leikkiä! Kiva!