Jyskän koulun kentällä. Tosi kuuma keli mutta niukkakarvaista Lakia se ei tunnu nyt haittaavan.

Noutoa. Pitkästä aikaa kaivettiin metallikapula esiin ja sehän oli ihan yök. Ensin kädestä otti kyllä ihan hyvin pari kertaa, siinä liikuttiinkin ja suussa pysyi. Mutta maasta, mun piti tosiaan hetsata isolla lihakimpaleella että sain Lakin virettä sen verran ylös että nosti kapulan. Mutta nosti se sitten! Tasamaanouto puukapulalla oli ok, mutta se paluuvauhti... luulen että luoksetuloon panostaminen toisi lisäpotkua myös näihin noutoihin.

Seuraamista ilman hihnaa. Oikein napakkaa eikä se kyllä yhtään väljene käännöksissä kun vaan muistan ne vasemmalle käännökset tehdä rauhassa, niissä se suurin riski väljenemiseen on.

Luoksetuloa. Ensin pysäytys, sitten loppuluoksetuloa. Hyvä pysähdys, siitä heittopalkka, sitten erikseen noita lyhyen matkan luoksetuloja.  Vauhti puuttuu varsinkin näistä. Tosi harmi kun ennen nämä luoksetulot oli todella näyttäviä, nyt tullaan ravilla ja/tai hissutellen. Pitää kyllä panostaa nyt voimaan sillä tuo pysähdys on kyllä kunnossa, tosin en tiedä mitä sitten kun voi-pysähdyksiä pitäisi tehdä? Olen kokeillut sitä pallon heittoa palkaksi, ei lennä mun käsistä tarpeeksi kauas... Ideoita?

Lopuksi kaket, koko avo-setti kerralla oikein hienosti.