Kolmas agitreenipäivä peräkkäin, tällä kertaa Toivo-ryhmän treenin veti Päivi Sarkkinen. Rata oli tavallaan samantapainen kuin eilinenkin eli juosta sai, ja piti, mutta nyt oli todella vaikeita kohtia useita mm. pitkän kuljetuksen jälkeen taaksevienti, A:n ohitusta ja ylikulmat kepeille molemmilta puolilta.

Meillä edelleen se pääasia eli vauhti oli kuitenkin tärkein - siinä sivussa nuo tekniset kuviot onnistuivat, kumma kyllä :) Kepeillä oli tänään vähän ongelmia. Mun pitää auttaa koira vaikeisiin sisäänmenoihin ja varmistaa että se myös alkaa pujotella ekä vaan lähteä vedättään.

Takaahyppyjä katsottiin sen verran että Lakille kyllä pääsääntöisesti kannattaa valita hieman pidempi kuin kovin tiukka tie, esim. siivekkeen ympäripyörityksessä sillä vaan menee aikaa kun on sen verran iso koira. Nopeammaksi se tulee kun otan eri puolelta jatkamaan jos se vaan on mahdollista.

Tänäänkin Päivi huomauttu samasta asiasta kuin Harri, eli välillä käskytys ja ohjaus on myöhässä ja koira valuu liian pitkiin kaarteisiin. Tää on vissiin uskottava :)

Näinä kolmena päivänä olen teettänyt Lakille juoksukontaktit ja ne tuntuu toimivan, ihan samalla tavalla kuin Letullekin, eli kun sitä namia on alastuloilla ollut on askellus muokkaantunut sopivaksi. Pitää kuitenkin muistaa ylläpitää ja välillä ihan pysäytelläkin (Lakihan pysähtyy jos se namialusta on siellä).