Illalla jälleen, nyt Noukassa terassin edessä missä "mukavasti" häiriötäkin.

Noutoa ensin. Ihan ok, ei varastanut mutta tuli aluksi ravilla paluut. Otettiin montamonta toistoa sillä Asko halusi heittää kapulaa (tämähän toimii niin että Asko ainoastaan toimii heittokätenä, muuten koira tekee niinkuin minä olisin heittänyt). Palkkojen myötä vauhtikin lisääntyi ja viimeinen toisto tuli laukaten molempiin suuntiin. Kiva että näin!

Seuraaminen nyt paljon parempaa kuin eilen, ne vasemmalle käännökset on kyllä edelleen (tai taas) hakusessaan. Tänään en laittanut kertaakaan lakia seuraamisen aikana hihnaan mutta äänellä huomautin muutaman kerran kontaktin kadottamisesta ja se riitti. Tein jonkin verran myös askelluksia sivulle, eteen, taakse yms. ja nämä tuntuvat nostattavan Lakia mukavasti vaikka sen siirtymiset eivät ole kovinkaan siistejä,  siirtyessään se murahtelee, aloittaa hitaasti mutta sitten se aina läjähtää mun jalkoja vasten. 

Liikkeestä maahanmenoja: vähän hitaita ja käännyinkin heti palkkaamaan kun näin (varjosta) että kyynärpäät olivat maassa.

Luoksetuloja pari. Ekalla kerralla se ennakoi lähdön ja tuli sitten vähän epävarmasti, toisella kerralla ei arponut vaan tuli reippaasti. Edessä istumisia erikseen jokunen.

Kauko-ohjausta, kaksi kertaa pelkkä yksi istumaannousu. Ekalla nousi hienosti mutta toisella kerralla vasta toisella käskyllä - ja sittenkin viiveellä.

Lopuksi vähän ryömimistä, ensin käsiavusteisesti mutta sitten ilman kättä, pari metriä meni hienosti!