Hakutreenit Saviolla. Mukava keli. Lakille kolme maalimiestä, ensimmäinen valmiina umpipiilossa (kankaalla peitetty häkki) ja kaksi seuraavaa viuhkoina. 

Ekalle pistolle lähti lujaa ja suoraan, eteni hieman syvemmälle kuin etukulma mutta palasi pian piilolle. Kiersi häkkiä ja raapi siitä kankaita alas mutta aloitti sitten haukun. Palkattiin n. 5 haukun jälkeen.

Toka pisto (viuhka missä maalimies meni hyvin peittoon ennenkuin piiloutui) myös hyvä vauhti ja reipas haukku. Nyt haukutettiin n. 10 kertaa, ääni oli vaativa ja haukussa oli jo selkeä rytmi. Laki ei näköjään hauku sarjatulta vaan rauhalliseen tahtiin hau, hau, hau mikä on tietysti jaksamisen kannalta ehkäpä optimaalinen tapa!

Viimeisellä pistolla myös hyvä lähtö, mutta maalimies oli piiloutunut kaatuneen puunrungon viereen ja Laki ajautui eri puolelle puuta kuin missä maalimies oli. Etsi sitten tien lähelle maalimiestä ennenkuin aloitti haukun, hienoa! Tällä kertaa Laki piti tauon haukkumisessa n. 5 haukun jälkeen, mutta jatkoi kuitenkin ilman apuja. Palkka tauon jälkeen tulleista hyvistä haukuista.

Nyt pitää vaan taiten vaihdella haukutusaikoja ettei koira ala arvailemaan milloin palkka tulee. Intoa ja vauhtia tuntuu piisaavan.