Noukan nurtsilla iltasella. teki mieli kokeilla missä vaiheessa oltaisiin avo-luokka varten.

Aluksi seuraamista joka oli kyllä aika huonoa. No, en jäänyt tätä junnaamaan vaan otin noudon. Laki teki aivan loistavan noudon, tosin pidin sitä pannasta kiinni ja se silti meinasi varastaa. Mutta sitten luvalla se meni suoraan ja lujaa kapulalle, kääntyi samalla kun otti kapulaa ja tuli lujaa takaisinkin, istui tiiviisti eteen. Ja tämä onnistui toistamiseenkin! Tein noudon myös hypyn kanssa, muuten hyvä mutta kevyt ponnistus molempiin suuntiin.

Tokon kauko-ohjaus. Parin metrin päästä nousee hyvin maasta istumaan, mutta viiteen metriin kun menin ei enää reagoinut käskyyn. Siispä lähemmäs. Tätä pitää siis treenata.

Luoksetulo pysäytyksellä. En tehnyt mitään ennakkovalmisteluja vaan halusin vaan kokeilla miten Laki reagoi pysäyttävään käskyyn. No, ei mitenkään. Ehkä vähän hidasti. Otin perään toisen luoksetulon jossa en edes yrittänyt pysäyttää ettei jää mitään hampaankolooon.

Lopuksi otin vielä seuraamiskuvioita, ja nyt olikin tosi hyvä ilme ja tekniikka. verryttelyn puutetta vaan se alun kankeus :)

Ai niin, kokeilin taas sitä ryömittämistä. laitoin lihapaloja jonoon maahan ja vein lakin ryömimään. Etupää kyllä pysyi alhaalla mutta peppu meinaa nousta, lisäksi ryntäys on aivan karseaa.