MM:n kanssa Laukaanhovilla. Aluksi ihan vähän seuraamista joka oli ehkä hieman hektistä mutta ihan kelvollista noin "veryttelyksi".

Noutotreeniä ensin ihan luovutusta, ja sitten niin että MM antoi kapulan ja minä kutsuin. Nämä meni ihan hyvin, mutta etäisyyttä ei päästy kasvattamaan kauheasti sillä Lakia lakkasi kiinnostamasta MM:n luokse meno jos hän oli liian kaukana! Kuitenkin sen verran saatiin etäisyyttä että koira tuli laukalla kapula suussa, ja innokkaana. Kapulana oli 600-grammainen.

Sitten otettiin luoksetuloja MM:n pitäen kiinni jotta minä pääsin kauemmas. Tuli lujaa ja suoraan, ihan viimeiset askeleet vähän himmasi vauhtia mutta ei sitten myöskään hypännyt vasten mitä on joskus tehnyt.

Loppuun eteenmenoja: ekalla kerralla vein palkan itse koiran kanssa, sen jälkeen MM kävi lataamassa purkin. Nyt oli suunta vähän hakusessa mutta onneksi oli vauhtia kuitenkin. Ihan viimeinen kerta meni tosi vinoon mutta ei sitä sitten alettu korjailemaan, ehkä se suunnan hahmottaminen helpottuu sitten joskus kun saadaan hallinta ja valmisteleva osuus mukaan tähän kuvioon.

Lopuksi yritin vähän leikittää narupallolla: Laki kyllä jälleen innostui mutta puri lähinnä mun käsiin ja sitten ihan yht äkkiä lopetti. Eihän siinä sitten muuta, koira namien kanssa autoon.