Noukan takanurtsilla. Oli satanut räntää, mutta katselin kuivempia kohtia missä treenasimme.

Seuraamisessa yritin saada sitä kättä vähän ylös. Muutama kerta jälleen onnistui hienosti, pentu ryhdisti seuraamistaan, mutta muutama kerta se meinasi lipsahtaa muualle. Pidin Lakia irti ja yritin pelata vain sillä makupalakädellä ennakoiden livistämisyritykset. Eihän se ilkeyttään livistä, vaan siksi että luulee että homma on ohi. Eikä se livistä mihinkään kauas, vaan ainoastaan astahtaa muutaman askeleen sivuun ja katselee muualle. Tämän saman se tekee myös paikalla seistessä (siis perusasennossa) joten harjoiteltiin tätäkin: perusasennossa imuutus, käsi hetkeksi ylös, katsekontakti & kehu, imuutus... paikallaan mun on ehkä helpompi kontrolloida itseäni kun ei tarvi enää keskittyä siihen mihin kävelee.

Istumista harjoittelin kolme viiden nakin sarjaa niin että laki pysyi istumisessa tuon ajan. Muutaman kerran peppu nousi nanomillimetrin eikä vahvisteiden aikaväliä voi juurikaan pidentää, mutta aluksihan pitääkin saada istu-sana sille tutuksi.

Maahanmenoja otin nyt vain heittelemällä palkat sivuun, koska en viitsi märässä maassa makuuttaa. Muutaman kerran laki vähän hidasteli odottaen namin lentämistä, mutta palkkasin vasta kun kyynärät olivat maassa.

Sitten kosketusalustaa. Tähän toi omat vaikeutensa se että maassa oli kuolleita lehtiä ja lumilämpäreitä, Laki kävi välillä "tappamassa" jotain muuta kuin alustaa.. Muuten tämä on sen mielestä selävstikin hurjan kivaa, se loikkaa alustaa kohti oikein tiikeriloikan. En sitten tiedä onko se oikein hyvä ainakaan agilitya ajatellen... :D

Lopuksi leikittiin - tai yritettiin. Aluksi mikään lelu ei kiinnostanut. Sitten kävin autosta hakemassa nahkarätin, ja siitä Laki innostui heti. Selvästikään tämä ei siis liity mihinkään tiettyyn leluun tämä hylkiminen, vaan jotenkin tilanteeseen. Ensin ajattelin että se liittyi siihen että Asko oli lähellä, mutta sitten leikitin lakia kotona, ja se leikki kaikella mitä sille tarjosin vaikka Asko seisoi ihan vieressä. Kotona annoin rätin myös Askon käteen, ja Laki veti siitä niin kovaa että Asko olisi kaatunut ellei olisi päästänyt irti.