Noukan nurtsilla, taas yksi kuuma päivä. Nyt kuitenkin annoin lakin "viilentyä" autossa ennen treeniä ja se tekikin ihan kivasti töitä.

Seuraaminen oli kyllä vähän hakusessaan, mutta kovasti oikealle ja täyskäännöksiä niin alkoihan se löytyä sieltä. Mitä sitä turhaan hinkkaamaankaan.

Nouto. Oli oikein hyviä noutoja, ei ihan niin roheita kuin joskus mutta reippaita kuitenkin. Käytössä pitkästä aikaa 750-grammainen kapula ja se siis tuli ihan hyvin. Luovutusasento on kyllä kärsinyt noista paljoista vauhtipalkkauksista, pitää sitä muistaa hioa.

Testiä erilaisella metallikapulalla. Ei nouse maasta myöskään tämä ruotsin mallinen. Kaipa se on sitten alettava tekemään siihen teippausta ja sitä kautta metalli kuntoon.

Luoksetulon pysäytyksiä pari kppl. Ekalla kerralla suullinen ja käsimerkki, toisella kerralla pelkkä käsimerkki. Hyvät pysähdykset molemmat.

Tokon hyppy. Istuminen oli tosi nihkeää. Istumistakin siis täytyy vahvistaa paljon, paljon ihan muissa yhteyksissä.

Kaukot. Sitä samaa, tosi nihkeää on se ylösnousu vaikka tein ihan läheltä. Kun on makupala kädessä nousee.

Lopuksi pitkästä aikaa eteenmeno, palkkakipon olin vienyt etukäteen nurtsin reunaan. valmistelevassa osuudessa alkoi edistää, niinpä muistellen HH:n neuvoja otin valmistelevan osuuden jälkeen pysähdyksen ennen lähetystä. Hyvin lähti, epäröimättä, hyvällä vauhdilla ja kohtuu suoraankin.