Pääsin sittenkin agitreeneihin vaikkakin oman koulutusvuoron jouduin jättämään väliin. Aamusta kuitenkin oli sen verran aikaa että maneesilla pyörähdettiin.

Ekaksi "helppo" radanpätkä: 4 hyppyä suoraan, u-käännös suoraan putkeen, u-käännös tokalle ja kolmannelle hypylle, u-käännös putkeen ja vielä u-käännös ja ne 3 viimeistä hyppyä.

Laki oli sitä mieltä että rata menee putken kautta. Ja jos putkeen pääsy siltä estettiin, se hyppäsi putken päälle ja tepasteli putken päällä valitsemaansa reittiä. Se yksinkertaisesti oli päättänyt niin.  Lopulta päädyin aloittamaan kakkoshypyltä jolloin oltiin jo putken suun tasalla eikä se enää sinne juurikaan imenyt, tällä kerralla harjoitus onnistui ihan hyvin. Toista kertaa se ei onnistunut, siispä teimme vain muutaman hyppysuoran avustajan kutsumana.

Muita harjoituksia oli sitten hyppy-hyppy-kepit. Tässä keppien aloitus onnistui joka kerta mutta sitten Laki teki virheitä puolen välin tietämillä, niissä kepeissä kun ne liitoskohdat ovat löysät ja keppi saattaa sojottaa epämääräiseen suuntaan. Virheet tulivat aina näissä kohdissa, grr. No, nyt mulla ei ollut palkkaa keppien perässä siellä oli vain tyhjä alusta joten Laki ei päässyt palkoille noista virheistä. Silti pujotteluvauhti säilyi hyvänä toistoista huolimatta ja toki niitä kokonaisia onnistumisiakin tuli.

Kahdella hypyllä taas vähän pyöritystä, tämä meni ihan yllättävän hyvin, älysin lopettaa ajoissa.

Pituus-keinu. Ensiksi annoin Lakin rynnätä ja tehdä lentokeinun, sitten se tekikin ihan hienoja suorituksia tässä.

Puomilla pari toistoa makupala-alusta alastulolla, sitten yksi ilman alustaa, Laki pysähtyi tähän ihan yhtä varmasti kuin makupaloillakin. Laitoin alustan siihen paikoilleen koiran vielä seistessä kontaktilla ja palkkasin siihen.

Juu, paljon on vielä harjoiteltavaa ennenkuin kisaamaan päästään, ja ensi viikonloppuna on näillä näkymin vikat treenit :( Jos me ei koko kesänä päästä treenaamaan, osaakohan tuo syksyllä enää mitään...

Täällä nauruhermoja kutkuttava video