Verikoe-Evirareissulla pistäydyttiin aamutuimaan Vantaan Ojangossa mihin oli sovittu tärskyt isikoira Seamuksen kanssa. Tai, no, mikäs aamu se meille oli kun yöllä neljältä oltiin jo lähdetty liikkeelle...

Ihan ensin annettiin Seamuksen ja Lakin juoksennella alueella, ei nyt ihan treenikentällä vaan siinä reunalla. Ensinnäkin siksi että itse sain vähän oiottua jäseniäni ja myös Lakille tekee hyvää saada tutustua paikkoihin ennenkuin treenataan.

Itse treeni nyt oli vähän sellainen "näytetään missä mennään", eli tehtiin sitä mitä ollaan tehty: Seuraamista, joka olikin varsin hyvää, muutamassa kohden kontakti vähän häilyi ja sitten ne käännökset oli löperöitä. tein muutamia täyskäännöksiä ja 90 käännöksiä paikalla, niissä Laki jo vähän tsemppasi. Vapaana istahtamisia ja maahanmenoja. Pari virhettä jotka Laki korjasi itse ennenkuin ehdin huomauttaa. Eteenmeno, yhdessä vietiin purkki, sitten ryöstölaukkaa päästö. Toisella kerralla otinkin hallintaan ja kaksi askelta seuraamista ennen eteenpäästöä, tämä onnistuikin hienosti!

Kokeiltiin myös kentän ketteryystelineet. Tikapuilla oli vähän kiire ja vasta kolmannella toistolla malttoi astella suoraan loppuun asti. Liikkuva silta olikin yllättävän herkkä, ja omasta arviointivirheestä johtuen Laki pääsi hyppäämään sivusta pois eka kerralla, toisella kerralla sitten OK. Putki oli peltiä, tässä ei mitään ongelmaa, keinu samanlainen kuin Hoikassakin eikä siinäkään mitään kummalista.

Sitten mentiin pariin kertaan PK-A, tämä ei ollut kisajyrkkyydessä vaan loivempi ja ehkä matalampikin, hyvin matotettu. Eka yrittämällä Laki ei ymmärtänyt mistä on kyse eikä lähtenyt kiipeämään, sitten olin itse vähän tarkempi ja mentiin muutama kerta edes takaisin. Hihnassa toki. Ei mitään kummallista tässä(kään).

Kuvia Seamuksesta ja Lakista. Agiesteillä taituroi Quapra.