Otin Lakille kapulanpitotreeniä, ja nyt olin jo etukäteen päättänyt että otan vaan neljä kertaa, meni miten meni. Itse asiassa tämä oli ehkä paras kapulatreenimme. Kapula täytyy kyllä laittaa Lakin suuhun mutta sitten se kyllä pitää sitä ihan rauhassa. Yritin vähän innokkaammin kehua sitä kapulan pitämisestä ja jopa läpsin sitä kyljille, en kuitenkaan saa Lakia liikkumaan kapulan kanssa, kerran se tiputtikin kapulan kun yritin liikkeelle. Häntä kuitenkin heiluu joten ihan kamalaa tämä ei ole. Ehlä se vaatii siltä vaan niin suurta keskittymistä ettei voi vielä samanaikaisesti tehdä muuta?

Otin sitten irtomaahanmenoja. Kun edessäni toimi hyvin, käänsin lakille selän ja käskytin sieltä. Edelleen meni hyvin maahan - sen minkä näin.
Istumisissa tahtoi sitten tarjota maahanmenoa, nousee kuitenkin käskyllä maasta istumaan.

Sitten otin miniseuraamisia eli yhden-kahden askeleen seuraamiset käännöksellä tai suoraan. Upeasti Laki keskittyi ja pysähtyessa napsahti heti istumaan. Vasemmalle käännöksissä käytin pientä käsitehostetta, kääntyi ainakin sillä hyvin takapäätään käyttäen.

Lopuksi vielä leikittiin aika pitkäänkin Mirjan punoslelulla, ja sitten syliteltiin ja lällyteltiin. On se Laki vaan mukava koira!