Noukassa.

Ekaksi paikkamakuuseen. Ekalla käskyllä hienosti maahan ja hyvin jäi.  Pääsin tarkkailemaan koiraa auton pelleistä joten seisoin selin koko ajan. 5 minuuttia oli tavoitteena. Hetkittäin Laki oli melko levoton, se korjasi asentoa, kerran kuulin sen vinkuvan ja kerran se rapsutti kaulaansa - tässä kohden sen kyynärpäät kyllä nousivat irti maasta mutta heti lopetttuaan rapsuttamisen se kävi taas makuulle. Eli sillä on joku ajatus siitä mitä tässä ollaan tekemässä! 5 minuutin vaiheilla sitten palasin sen viereen ja seisoin siinä hetken ennenkuin vapautin ja annoin sille neupurkin syötäväksi.

Sitten tehtiin BH-liikkeet jokseenkin koemaisesti, joskin tein vain kerran seuraamiskaavion (ilman hihnaa) ja henkilöryhmän virkaa sai toimittaa pensas. Seuraaminen oli pääsääntöisesti hyvää mutta muutaman kerran Laki laski katseensa alas. Vähän rykäisin niin se otti taas kontaktin ja näiden jälkeen sitten myös palkkasin.

Jättöliikkeet koemaisesti: istumine nähdäkseni ihan nopea, palkkasin takaisintullessani. maahanmeno myös hyvä. Tästä luoksetulo. Jälleen kun matkaa oli enemmän, Laki tuli hyvällä vauhdilla ja pomppasi minua vasten, kävi kuitenkin lähelle ja suoraan istumaan. Pienen viiveen jälkeen palkkasin tästä edestä, sitten otin ihan lyhyeltä matkalta uuden eteenistumisen josta sitten myös sivulletulo.

Lopuksi "leikittiin" ruutuunmenoa eli kosketusalustaläppäisyjä. Pidensin nyt matkaakin reippaasti, täydestä 25 - 30 metristä Laki sitten kääntyi kysymään että mitä? uudella "lappu"-käskyllä kuitenkin meni käymään ruudussa. Hauskaa :)