Agikisat Laukaassa. Tuomarina Räsäsen Minna, jonka radat oli sellaisia "sopivia" eli ei mitään läpihuutojuttuja mutta ei mitään varsinaisesti vaikeaakaan.

Ekalle radalle Laki lähti hyvin, pysyi ns. hanskassa ja suoritti reippaasti. Kunnes tuli keinu. Laki ei ollut ollenkaan tulossa kenulle, se väisteli ja yritti mennä muualle - ja kävikin keppien välissä jonka johdosta suorituksemme hylkäytyi. Lopulta sain sen houkuteltua keinulle ja matka jatkui, mutta puomilla sama juttu. Voihan räkä! Tämä ongelmahan meillä oli viime talvena enkä muista että sen jälkeen olisi kummallakaan esteellä mitään sattunut, varsin outoa siis.

No, toinen rata oli hyppis joten hyvillä mielin sinne. Meitä ennen meni Peelu ja ajattelin vähän näyttää Lakille Peelun menoa -  se kuumenikin äänekkäästä Peelusta sen verran että oli menossa Peelun perään radalta ulos. Ja niinhän se sitten menikin ensimmäisen esteen jälkeen, ei nyt ihan ulos radalta mutta sinne loppuun päin lähti menemään. Kun sain sen joskus kutsuttua takaisin se yhä vaan vilkuili taakseen. Jossain kohti se lähti imemään rataa vauhdikkaammin mutta kepeille sisäänmeno (just samnalainen mitä harjoiteltiin torstaina!) epäonnistui totaalisesti kun laki vaan vilkuili ihan eri suuntaan minne piti mennä.

Näinkin siis voi käydä, nöyränä käymme eespäin ja treenaamaan treenaamaan -  ja ainakin jatkossa muistan että Lakille ei kannata näyttää edellisen koiran maaliintuloa.