Saarenmaan koululla. Paikalla oli muutaman colliekoirakon lisäksi muitakin treenaajia, ja liekö johtunut tästä häiriöstä vai matkaväsymyksestä (kotiuduttiin Iisalmen-Kuopion reissulta vasta pari tuntia aiemmin) mutta Laki oli jokseenkin vetelä. Tai ei oikeastaan muuten mutta noudot ei onnistuneet sitten ollenkaan. Ehkä tein tässä sellaisenkin virheen että otin heti alkuun parin matalavireisen puukapulanoudon jälkeen metallikapulan  ja sehän ei sitten noussut ollenkaan. Voihan plääh...

Seuraaminen (ilman hihnaa) oli varsin napakkaa kuitenkin mutta Laki edisti hetkittäin huomattavasti. Tuo on outo virhe kun sitä esiintyy vain silloin tällöin enkä oikein osaa sanoa miksi.

Jättöliikkeistä maahanmeno ja seisominen, molemmat hyvät ja varmat. Seisomisessa harjoiteltiin lisäksi pariin otteeseen sitä viereen tuloa, hyvin pysyi paikoillaan. Maahanmenosta otin luoksetulon, siinä ei moitittavaa.

Luoksetulon pysäytystä myös. Pysähtyy terävästi ainakin sillä käsimerkillä, ehkäpä käytän toistaiseksi molempia koska haluaisin nimenomaan jättää sen käsimerkin pois.

Paikkamakuu niin että menin näkösuojaan, 3 minuuttia. Hyvin meni vaikka kentällä oli toinen koira.

Muutama kaken ensimmäinen vaihto. Laki meinasi ennakoida ja sitten se meni epävarmaksi... no vahvistin vaan sitä yhtä käskyn noudattamista.