Tiituspohjassa hiekkakuopalla otin ensin pikkuisen seuraamista ja eteenistumista. Jo seuraamisissa oli vähän sellaista "muut asiat kiinnostaa" asennetta, ja sitten kun kaivelin lelun esille, Laki lähti tyystin eri suuntaan. Ei auttanut vaikka oli patukka liinan päässä tai lampaanhäntä, tai Lakin kotona rakastama n. 3m pitkä teddykarva.  Haroin hiuksiani ja kiroilin mielessäni, mutta eihän siinä auttanut kuin laittaa koira autoon ja lähteä toisten kanssa lenkille.

Lenkin jälkeen kokeilin Lakin kanssa leikkiä uudelleen. Nyt se syttyikin ihan eri lailla, kunnes taas bongasi jonkun mielenkiintoisen hajun. Minä vähän ärähdin sille kun se lähti ja kas, se kääntyikin takaisin...! Tuosta kehuin hirmuisesti ja lällyttelin penikkaa. Senpä jälkeen se alkoikin leikkiä oikein antaumuksella!

Myöhemmin ajoimme Aholaitaan, ja siellä otin taas ministi seuraamista ja sitten leikkiä. Seuraamisessa Laki keskittyi nyt paremmin, mutta leikkiminen oli taas sellaista leikkimistä... täälläkin parikin kertaa ärähdin sille kun se lähti vaeltelemaan, ja molemmilla kerroilla se tuli heti takaisin ja siitä sitä kovasti kehuin. Kun sitten sain hyvän leikkijakson aikaiseksi, lopetin ja laitoin pennun autoon.

Mietityttää kyllä nyt missä oikein on vika, pikkupentuna se vaikutti niin taistelutahtoiselta ja välillä vieläkin, mutta välillä se ei taas edes ala saalistaa liikkuvaa lelua. Toisaalta, nyt ihan ykskaks se on lakannut puremasta minua. Vai onko tämä sitten vaan sitä että se ei pure enää mitään?