Koivusillan mäellä, maalimiehinä PJ ja KN. Sää kostea, ei juuri tuullut. Maalimies valmiiksi metsään, umpipiiloon joka ei ollut kovin syvällä ja etureunasta parikyt metriä. Lakilla oli hirmuinen hinku metsään eli hyvin tiesi mitä oltiin tekemässä vaikka mitään virityksiä ei tehty.

Lähetin etureunasta, mutta Laki oikaisi (tallauksen jälkiä?) pitkin melko suoraan piilolle. Pyöri siinä hetken mutta ei alkanut haukkua, lähti pois ja juoksi ringin, tuli takaisin, lähti pois... lopulta sai tungettua päänsä piiloon sisälle ja siellä aloitti haukkumisen. Ensin epävarmasti mutta ääni parani kyllä.

Toinen maalimies meni tällä välin piiloon toiselle puolelle, syvälle metsään. Lähetin taas "aikaisemmasta" ja taas Laki kurvasi eteenpäin, korjasi sitten kuitenkin suuntaansa ja teki tehokkaan näköistä etsintää! Ilmaisu oli hyvä, laskin 9 haukkua josta maalimies ohjeen mukaisesti palkkasi. 

Mitä ilmeisemmin ollaan tehty liian helppoja treenejä. Tokikin tuohon lähetysssuunta-asiaan täytyy paneutua, mutta etsiminen on motivoitunutta ja niitä ilmaisuja vaan pitää alkaa pidentämään.

Toisella kierroksella otettiin vielä umpipiilolle ilmaisu, nyt niin että maalimies piti luukkua lujasti kiinni. Kyllähän Laki raapi ja hyppi piiloa vasten mutta haukkui sitten hienosti!