UUsi jakso ja uusi ryhmä. Uusi kouluttajakin, SK, ja uutta intoa! Ekalla kerralla tehtiin vähän lyhyempi rata kun alkuun piti tehdä uuden ryhmän peperintarkastukset yms. Mutta olihan tuota tuossakin:

 Lähtötilanne tuotti vaikeuksia. vaikka Laki kyllä pysyi lähdössä, se tuli renkaan ali tai vierestä. Tämä onnistui vasta kun laitoin sen lähdössä istumaan ihan lähelle rengasta ja itse menin ottamaan vastaan ihan puomin päälle.

Sitten putken jälkeen ohjasin eteenpäin menemällä 3-hypyn yläpuolelle. Vaikka olin reilusti edellä ja siten kääntymässä kohti 4-hyppyä (persjättö), tuli kaarroksesta iso. Toisella kierroksella kun jäin näiden hyppyjen alapuolelle pystyin vähän vekkaamaan ennen  hyppyä 3, kaarros pysyi loivempana. Sitten otin päällejuoksuna vastaan neloselta ja vedin koiran mukanani 4 ja 5 välistä, jonka jälkeen nopea persjättö. Tämä meni loistavasti kunhan vaan ajoitus oli kohdallaan, treenin paikka!

Ekalla kierroksella onnistuin turhaan kiirehtimällä vetäisemään Lakin pois hypyltä nro 8. Liäsksi kaarros sen jälkeen saatiin pienemmäksi kun menin kunnolla lähelle hyppyä. Kepithän oli helpossa kulmassa ja oli ihan sama miten sijoituin niihin nähden.

Keppien jälkeen olisi pitänyt vekata ronskisti muuten tuli iso kaarros ennen putkea. Loppurata menikin sitten sujuvasti, tein vielä persjätön ennen puomia välttääkseni sen Lakin tyypillisen ulosvalumisen kaarroksessa.

Kouluttajan kommentit: pitää saada vekkeihin terävyyttä jotka tuottavat sitten sekä ne säästetyt metrit että äksöniä vekin jälkeen. Sitten tuo ajoitusasia noissa tiukoissa paikoissa, niitä pitää harjoitella paljon jotta ei tarvitse turhaan varoa ja varmistella.