Kapulan pitoharjoituksia. Nyt Laki ei kertaakaan pudottanut kapulaa vaan piti siitä tiukasti kiinni aina irti-käskyyn asti. Mutta se ei myöskään vapaaehtoisesti ottanut sitä kertaakaan... Palkkana meillä oli (kuten eilenkin) leipäjuustoa joka kyllä on hyvän herkun maineessa, ehkä joku vielä parempi voisi sopia tähän.

Sitten irrallaan istumisia. Useasti Laki tarjosi maahanmenoa, siksi panostin nyt vaan tähän istumisliikkeeseen enkä ottanut niitä maahanmenoja yhtään. Kovasti Laki kyllä yrittää, mutta jos en heti sillä sekunnilla palkkaa, se tarjoaa jotain muuta.

Sitten ihan simppelisti yksi eteenistuminen josta sivulletulo. Pieni käden kääntäminen apuna tälläkertaa, en vissiin oikein osaa päättää käyttäisinkö jalkoja vai kättä tämän liikkeen avustamiseen. Tarkemmin pitäisi suunnitella ja miettiä mitä tekee ja miksi *ruimii itseään*

Aamulla kävimme eläinlääkärissä ottamassa Lakista verta. Toinen tuubillinen lentää Hollannin kautta jenkkeihin CEA-geenitestiä varten, ja toinen VetLabiin rabiesvasta-ainetestiin. Jännityksellä odottelemme molempien testien tuloksia :)