Pelastuskoirien treenit Liepeellä. Alkuilta meni lähinnä muiden treenejä seuraten, GPS:n ja VHF:n käyttöä opetellen ja itikkasyöttinä metsässä... sitten ihan viimeiseksi tehtiin Lakille jälki. Pellolle.

Lakilla oli jo ihan hirveä nälkä, ja se hinkui Päivin perään kun tämä polki jälkeä. Kun sitten vein se aloituskohtaa kohti, se jo jäljesti... hieman yritin sitä rauhoitella "paalulle" (mitään paalua ei tosin ollut, mutta selkeä aloitusruutu kuitenkin) siinä juurikaan onnistumatta. Namit jäljellä olivat pienen pieniä ja Laki ei edes ehtint niitä syödä, tai sitten se vaan ei niitä huomannut, no, söi se joitakin, mutta pääasiassa se veti hirmuisella voimalla jälkeä pitkin eteenpäin, nokka kyllä lähellä maata. Lopussa oli sitten pieni purkki broileria. Jälki oli ihan minilyhyt, myötätuuleen.

Jaa, mitä tuosta nyt sanoisi. Peltojälkenä se oli surkea, mutta noin ylipäätään jälkenä aika hyvä ekaksi kerraksi. Näitä me nyt kuitenkin aletaan tekemään, metsässä en halua sitä vielä jäljestyttää jotta ei sotke hakuhommia.