Ihan ekaksi otettiin hyppyä, nyt laitoin 4 lankkua. Laki pääsi muutaman kerran kiertämään omaa huolimattomuuttani mutta teki sitten monta hyvää edestakaisin hyppyäkin. Luoksetulot oli melko laiskoja paluuhypyllä, vaikka hyppäsi ihan ok, ei sitten tullut pontevasti loppuun asti vaan jäi lonnimaan välille. Outoa?

Sitten otin kapulan pitämistä sisällä estekopissa. Pidettiin kolmea eri kapulaa: ihan miniminikapulaa, sitten pientä ja lopuksi 700 grammaista. Varsinainen pito sujui hyvin mutta välillä istumisen kanssa piti taistella. Toisaalta kapula kyllä pysyi suussa vaikka Laki seisoikin, ja vaikka se piti päätään kuono alaspäin, eli ote on ihan ok! Muutaman kerran kyllä pudotti, mutta ainakin kerran se selkeästi luuli että olen ottamassa kapulaa siltä vaikka en sanonutkaan irti-käskyä, ja kerran, kun yritin saada sitä liikkeelle kapula suussa, suu loksahti auki. Ei siis vielä liikettä yhdistetä tähän.

Muun treenin ja pienen autossaolohetken jälkeen otin vielä pari pitämistä omalla vinyylikapulalla ulkona. Nämä myös sujuivat ihan hyvin.

Seuraamista, tänään keskityttiin pitkiin suoriin ja pidempiin palkkaamattomuusjaksoihin. Laki oli täpäkästi oikealla paikallaan ja pystyi jo heiluttamaan käsiäni kävelyn tahtiin, tosin en uskaltanut kovin isosti heiluttaa. Mutta pikkuhiljaa...

Sitten eteenistumisia ja edestä sivulle siirtymisiä. Yllättäen sivullesiirtymisessä tarvittiinkin vain pieni vasemman jalan siirto ihan kiinni oikeaan, ja Laki tuli hienosti sivulle. Toisaalta kun oltiin muutama näitä tehty, se alkoi tarjota suoraan sivulle tai ainakin eteenistuminen vinoutui... no äh, tällaista tasapainoiluahan se sitten on.

Välillä leikittiin pariinkin kertaan naprupalloilla: Laki tykkäsi taas taistella ja ärräsi ja purrasi samalla. Kuitenkin sesitten lopetti ihan yks kaks pongatessaan maasta jotain kiinnostavaa?