Viihdekeskuksen laidalla pikaiset hakutreenit. Lakille 4 maalimiestä, ensimmäinen valmiiksi metsään ja ilman apuja. Mm ei ollut ihan 50 metrissä, ja tuuli ehkä vähän viistosti maalimieheltä keskilinjan suuntaan. Lähetyspaikalla Laki riekkui ja tuijotti alueella ollutta savustuspönttöä (!) ja kesti tovin ennekuin päästin sen etsimään, se rauhttui nanosekunniksi ja veti ilmaa maalimiehen suunnasta. Kurvasi sitten kuitenkin kohti savustuspönttöä, mutta puolivälissä saikin hajun maalimiehestä ja oikaisi sinne. Very jees.

Toka maalimies puolipakona sitten syvälle. Laki lähti taas lujaa matkaan ja suoraan, ja kun ei sitä toviin näkynyt lähdin piilolle. Kuitenkin Laki vielä etsikin siellä, se oli taas käynyt jossain kauempana... löysi kuitenkin maalimiehen ennenkuin ehdin "häiritsemään".

Kolmas maalimies oli haamu, tämä meni hienosti, vähän joutui täälläkin paikallistamaan ennenkuin löysi - hyvä vaan.

Neljäs oli sovittu otettavan ääniavulla jos tuntuu siltä että tarvii: no kolmoselta tullessa Laki oli jo kovasti menossa eteenpäin joten lähetin ilman apua. Laki ei kuitenkaan uponnut tarpeeksi syvälle, sitten näin sen katselevan metsässä jotain, sitten se kaarsi aluetta eteenpäin ja tuli edestä takaisin keskilinjalle. Tämän jälkeen otin sen ääniavun, mutta se kuului niin heikosti että Laki ei oikein hahmottanut mistä se tuli, vaan singahti keskilinjaa taaksepäin vanhojen maalimiesten luokse. Kolmannella lähetyksellä sitten kunnon hei-huudot ja lähetys taas pienen rauhottumisen jälkeen. Nyt meni ihan suoraan maalimiehelle.

Harmitti kovasti kun tässä viimeisellä tuli tällaista kommervenkkiä, pikkuhiljaa nimittäin pitäisi hakuhommia jättää talvitauolle ja toivoisi taukoa ennen muutaman täydellisesti onnistuneen treenin :D Toivottavasti lunta ei sitten ihan vielä tulekaan!