Noukassa pikatreeni. Aloitin seuraamisella joka oli vallan mainiota, ensiksi hihnassa ja sitten ilman. Tuota ns. kehtasi esitellä ohikulkijoille :)

Luoksetuloa pari kertaa, oli vauhdikkaan ja suorat mutta tuppaa istumaan oikean jalkani eteen. En nyt tässä vaiheessa kyllä ota siitä paineita niin kauan kun pysyy kuitenkin suorana.

Nouto käyttöesineellä: hanska. Vaikka se ei lentänyt kovin kauas, Laki haki sen ripeästi - laukalla molempiin suuntiin! Luovutuskin ihanan tiivis, voi olinpa tästä onnellinen!

Kun tuo oli mennyt niin hienosti ja Laki tuntui olevan hyvässä vireessä, päätin kokeilla teenmenoa vaikka mitään palkkaa ei nurtsin laidassa ollut. No, lähtihän se ja lähti lujaa, mutta juoksi ehkä n. 5 metriä suoraan ja alkoi sitten kaartaa vasemmalle samalla tähyillen palkkapurkkia. Käskytin sen maahan ja menihän se jopa yhdellä käskyllä mistä tietysti palkkasin sen. Eli ihan valmis ei tämä liike vielä ole ainakaan tällä tavalla eri paikassa kuin mitä ollaan treenattu, mutta eiköhän se siitä :)